Veilig achteraf betalen | Scherpe prijzen | 30 dagen gratis retourneren

Over ons

De Kwartelhoeve heeft een rijke geschiedenis.

De Kwartelhoeve is in 2008 ontstaan. In het begin verkochten wij kwarteleieren voor consumptie en kwarteleieren om uit te broeden. Ook verkochten wij kwartel kuikens. Na verloop van tijd is ons bedrijf steeds verder geëvolueerd en geprofessionaliseerd.

Onze activiteiten zijn op een bepaald moment verschoven en steeds verder uitgebreid. Zo zijn er handelsactiviteiten bijgekomen en zijn de kwartels verdwenen. Momenteel voeren wij een ruim assortiment aan kleindierartikelen van de beste kwaliteit maar tegen de beste prijs. Wij verkopen wereldwijd.

Sinds het prille begin zijn wij gefundeerd op de pijlers: kwaliteit, duurzaamheid en hygiëne. Deze pijlers hebben vanaf het eerste begin een doorslaggevende rol gespeeld in de bedrijfsvoering.

 

Eierdozen op pallet

 

Kwaliteit: De Kwartelhoeve streeft naar kwaliteit van het eindproduct. De producten dieDe Kwartelhoeve in het assortiment heeft worden van geselecteerde fabrikanten en leveranciers afgenomen. Hierdoor wordt een zo hoog mogelijke kwaliteit nagestreeft.

Duurzaamheid:De Kwartelhoeve streeft naar een zo laag mogelijke CO2 footprint en een minimale belasting van de omgeving en het milieu. Afval wordt geminimaliseerd door hergebruik zo veel mogelijk toe te passen. Ook verkopen wij vrijwel alleen goed recycleerbare producten. Met al deze punten dragen wij bij aan een verantwoord gebruik van de bronnen die ons gegeven zijn.

Hygiëne:De Kwartelhoeve vindt hygiëne erg belangrijk. Onze artikelen worden vakkundig en schoon opgeslagen. Tijdens het transport pakken wij de artikelen goed in zodat regen en vuil geen kans krijgen.

Copyright © 2019-present Mardisys. All rights reserved.