Veilig achteraf betalen | Scherpe prijzen | 30 dagen gratis retourneren

Verzending & Retourneren

Verzenden & Retourneren
 
Artikel 1. Verzendkosten
Bij elke order worden verschillende bezorgopties geboden. Bij elke optie staat de prijs vermeld inclusief BTW. We bezorgen via PostNL en overige pakketdiensten.
 
Artikel 2. Verzending
Verzending kan op elke werkdag geschieden. Afhalen is niet mogelijk.

Artikel 3. Retouren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van  reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product  retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief  verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel  zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,  zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze  mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer  geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag  binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.
 
Voorwaarden voor het recht van retour zijn: Het product mag niet gebruikt zijn en moet nog verkoopbaar zijn. U mag het product wel bekijken maar niet gebruiken. Het product moet onbeschadigd en compleet zijn en in de originele verpakking retour gestuurd worden.
 
Artikel 4. Bezorgtijd in Nederland en België
Als uw order compleet is sturen wij deze zo spoedig mogelijk naar u op rekeninghoudend met Artikel 1. De bezorgtijd wordt aangegeven bij de verzendopties.

Artikel 5. Ontbreken van producten uit de bestelling
Indien u uw bestelling heeft ontvangen en er ontbreken producten of er zijn producten beschadigd neem dan binnen 24 uur contact met ons op. In dat geval kan de transporteur aansprakelijk worden gesteld. Door de aard van het product zijn broedeieren en consumptie eieren uitgesloten van deze bepaling.

Artikel 6. Niet thuis bij aflevering
Een pakket wordt twee maal bij u aangeboden door de transporteur. Normaal gesproken laat de transporteur een notitie bij u achter. In geval van PostNL kan het gebeuren dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd en dat u daar van op de hoogte wordt gesteld via een notitie. In geval van DHL krijgt u een notitie van de transporteur en kunt u contact opnemen met DHL voor het maken van een bezorgafspraak.

Artikel 7. Afleveren op een bepaalde dag
Indien u het pakket op een bepaalde dag wilt ontvangen kunt u dit bij ons aangeven. Er wordt dan geprobeert het verzendmoment af te stemmen op het bezorgmoment. Dit lukt niet altijd omdat een zending soms langer in het bezorgtraject kan zitten.

Artikel 8. Bestelling buiten Nederland
Het is geen bezwaar om orders uit de Europese Unie aan te nemen. Indien u een order wilt plaatsen kunt u contact met ons opnemen. Aan de hand van het bezorgadres en het gewicht van het pakket worden de verzendkosten vastgesteld. U krijgt van te voren een prijsopgave inclusief verzendkosten en een indicatie van de levertijd.
Copyright © 2019-present Mardisys. All rights reserved.